Herboristen Vereniging

NIEUWE WEBSITE MET DRUKWERK

Voor de Vlaamse Herboristen Vereniging heb ik een website gemaakt waarbij ze hun evenementen en inschrijvingen kunnen beheren. Voor deze klant heb ik een passend fris en nieuw ontwerp gemaakt wat zowel op mobiel als op desktop goed te lezen is. Daarnaast hebben ze 2 speciale functionaliteiten gekregen zoals het afschermen van nieuwsberichten die speciaal voor leden bedoelt is en een vakleden overzicht waarbij je kan zoeken naar een vaklid bij jou in de buurt.

DIGITALE NIEUWSBRIEVEN

Omdat de vereniging ook graag nieuwsbrieven wilde versturen heb ik ze geadviseerd om een digitale mailing te gaan verzorgen. Hier heb ik een nieuwsbrief template voor opgemaakt die ze gemakkelijk kunnen hergebruiken. Zo kunnen ze zelf hun eigen nieuwsbrief opbouwen en versturen naar hun leden.

LEDENKAARTEN

Ook hebben ze nu de mogelijkheid om via een Word-template hun ledenkaart aan te kunnen maken samen met hun Excel ledenlijst. Met een passend ontwerp bij de nieuwsbrief en website kunnen ze zelf hun grafisch vormgegeven kaartjes printen en versturen.Klant: Herboristen Verenging
Categorie: Print / Development / Design
Bezoek: herboristen.be
Delen:

Meer projecten

Kerstin Scholten

NIEUWE WEBSITE MET BITCMS    

Scissorart

WEBSITE MET BITCMS EN LOGO ONTWERP

TBGlazing

NIEUWE WEBSITE MET BITCMS