Over Dotbits


Van passie en hobby naar een levenswijze

WIE EN WAT IS DOTBITS


Dotbits is een jong bedrijf opgericht door Gijs Jager. Een lead-developer, ontwerper en een echte nerd met social skills ;-).

PROGRAMMEREN Een website goed laten draaien vergt de juiste kennis van programmeren. Een website makkelijk up-to-date houden, een snelle laadtijd, goed werken op een mobiel. Alles hangt af van een goede achterkant. DotBits zorgt daarom voor een ijzersterke code en stabiliteit.

ONTWERP EN HUISSTIJL maar met alleen techniek kom je er niet. Daarom maken wij een website met een webdesign op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Waarin jouw huisstijl goed naar voren komt. Heb je nog geen huisstijl dan bedenken wij die samen met jou toch!

GIJS JAGER


Ik ben Gijs (geboren op 13-08-1987), geboren nerd en liefhebber van de digitale media. Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met digitaal te bouwen en heb dan dus ook van mijn hobby mijn baan gemaakt. Dankzij mijn HBO opleiding Communicatie & Multimedia Design maak ik graag het ontwerp van de website wat ik daarna zelf kan bouwen. Ook heb ik naast de digitale media ook ervaring om offline media te ontwerpen. Ben je geïnteresseerd om een website te laten maken of heb je iemand nodig die mee denkt in je online uitingen. Dan help ik je graag.


TECHNIEK

De juiste op maat gemaakte technieken zodat je niet teveel poespas krijgt. Met BITCMS kan je makkelijk en snel je eigen website up-to-date houden.


GEVONDEN WORDEN

Dankzij onze kennis van de laatste SEO-technieken heb je een juiste basis om goed gevonden te worden binnen de zoekmachines zoals Google.


EIGEN ONTWERP

Jouw nieuwe website zal aansluiten op de huisstijl van jouw bedrijf. Een digitaal visitekaartje dus.